Hela Pirate Bay-affären från första början har fyllt mig med så mycket blandade känslor, och de bara ökar i intensitet för var dag som går.

Som om ni inte hört det redan så har det plötsligt visat sig att domaren i rättegången har hyfsat starka kopplingar både till upphovsrättslobbyn rent generellt och även specifikt till målsägandes advokater. Killen är helt enkelt inhabil.

Det är lite lustigt, för jag hade precis börjat undra om den där kurvan i Piratpartiets medlemsstatistik inte började plana ut sig lite. Men Piratpartiet är ju inte glada, och detta borde väl vara dödsstöten (eller livsstöten? Hmnja, det lät visst lite porrigt) som övertygar eventuella individer som fortfarande tvivlade.

Som om inte denna stora glädje var nog, så fick jag dessutom tillfälle att anklaga min mamma för köns-fördomar (typ hela min släkt är vandrande könsfördomar, hu!) - vi diskuterade igår mordförsöket i Gamla Stan, och hon spekulerade att det säkert var kvinnans före detta pojkvän som bestämt sig för att mörda henne och hennes nya kille.

Well.

Vad säger du nu då? Det är mannens före detta som lejt nån att mörda paret. Så kan det faktiskt också gå till.

Och förresten! Nästa gång det blir jordbävning i Skåne, då kommer jag att känna mig säker med min iPod-baserade seismometer för 7:-. Ett billigt pris att betala för att slippa tro att ens katter kräks i sängen mitt i natten. Om ni fattar vad jag menar.

Ses i framtiden!