Idag två stycken. Simpsons: Bart 15 år in i framtiden lånar pengar av Flanders, vars barn ska föreställa uppenbart gay. "Okay, but only because you haven't outed Rod and Todd".

Eller som en svensk hade sagt: "Okej, men bara för att du har en antik möbel."

30 minuter senare i Family Guy, som jag egentligen inte tittar på eftersom det är värdelöst, men TVn stod på medan jag läste en fantastisk artikel i DN, "Mät din snorre" (jag höll på att skratta ihjäl mig, samtidigt är det egentligen förfärligt - för övrigt samma sak jag vill att folk ska säga om min skönlitteratur)... öhmmm... men javisstja, jag skulle egentligen prata om textremsor.

Family Guy, rättegångsscen. Åklagaren: "Bla bla?" (jag lyssnade inte så noga) Huvudpersonen: "I plead the fifth amendment!"

Eller som en svensk hade sagt...

Jag erkänner!

Inte riktigt samma sak...

För övrigt fick jag svar på mitt fanmail till Anastasia Wahl idag. Det tog tid eftersom jag fastnade i spamfiltret. Det är inte första gången detta händer mig! Vilket bara bevisar vad jag alltid hoppats: jag är inte det enda skapargeniet som för säkerhets skull kollar igenom all min spam förr eller senare utifall att fanmail skulle fastna där av misstag.

Fast det är ju lite ledsamt att mina helt vanliga brev tydligen är utformade som spam. (Okej, i just det här fallet kan det ha berott på att jag länkade till porr i form av min "erotic nintendo story". Men ändå...!)

Sist men inte minst, här får ni ytterligare en liknelse om Pirate Bay. Jag är alltid på jakt efter nya eftersom "det är som att hålla en köksbutik ansvarig för mord som utförs med bestick" inte riktigt passar in. Vad sägs om "det är som att åtala Systembolaget"? För nånting. Jag menar, Systembolaget kan ju inte rimligen hävda att de inte mycket väl vet att en viss andel av den sprit de säljer kommer att drickas av minderåriga, eller att en andel kommer att direkt orsaka dödsfall.

Fast nu är det ju lite sent att komma med såna här saker. Pirate Bay-rättegången är ju bara sååååå i förmiddags.

Det var väl det. Vi ses i framtiden.