Javisst, Fucking Åmål firar 10 år och Aftonbladet ägnar en artikel och en intervju åt detta jubileum. Och det märks att de gillar filmen, för de har sett den så många gånger att de börjat tro att Rebecca Liljeberg har inte mindre än TRE olika efternamn. (Läs på http://www.aftonbladet.se/wendela/article3604632.ab - om de mot förmodan rättar såna fel ibland på Aftonbladet så står det Liljegren i bildtexten och Liljeholm i artikeln...)

För övrigt var jag otäckt nära att trampa ihjäl en väldigt liten hund idag vid T-centralen. Tips till hundägare: om din hund är så liten att du KAN ha den i handflatan utan problem, kanske du borde ha den där också medan du går på stan.

Dagens ris: Konami, som av någon fullständigt outgrundlig anledning fördröjer Europa-releasen av Silent Hill 5 med ett fucking HALVÅR.